Børnekonkurrence



--------------------------------------------------------------------------------


Sommerferien er slut, og skolen er begyndt. Hvad kan man lave udover skolen? Hverdagen er kedelig. Du tænker sikkert: ”Skolen – gab, lektierne – gab, familien – gab, vennerne – gab…”


Vi har den FEDESTE idé! En fotomaraton for DIG! Er du mellem 0 og 13 år – så kan du være med! Hvad er en fotomaraton? Det er en konkurrence, hvor det gælder om at tage det BEDSTE billede! DU kan tage et billede af din hund, eller et billede af dine venner, din mor, det er lige meget! Mulighederne er åbne for DIG!


Hvornår foregår konkurrencen? Det er lørdag d. 3. september 2011 fra kl. 10.00 til 14.00. Her skal du tage 4 billeder. Et billede for hver time. Når alle billederne er taget, finder vi en vinder af børnekonkurrencen. Der er en fed præmie. Præmien er et lækkert kompaktkamera til en værdi af 1.000 kroner. Et kamera som DU kommer til at eje resten af dit liv!


Du vil selvfølgelig gerne med til konkurrencen – ikke sandt? Du må gerne følges med dine forældre, men det er ikke tilladt, at dine forældre tager billederne for dig! Du skal selv tage dine billeder! For ellers kan du blive diskvalificeret.


Vi håber, at du deltager i konkurrencen! For det er en FED chance for at vinde et kamera, samt få en oplevelse for resten af livet!


Det koster kun 50 kr. for at deltage i børnekonkurrencen! Tilmeld dig på tilmelding@ddu.dk, og husk at skrive alder og om du vil gerne komme til workshop fredag d. 2. September.


--------------------------------------------------------------------------------